lauantai 9. helmikuuta 2008

Väestökriisi

Yksi, kymmenen, sata, tuhat, miljoona, miljardi, viisi miljardia, kymmenen miljardia... tik tak tik tak tik tak tik tak...

Populaa tulee pallolla kuin sieniä sateella, tosi huono vertauskuva kun sieniä ei koskaan tule liikaa mutta väestöä kyllä syntyy liikaa. Yksilön biologinen kuorma pallollemme kovin pieni, 7 miljardia yksilöä aiheuttaa pallomme sairastumisen, saasteet/jätteet leviävät kaikkialle, myrkytämme ilmastomme pienhiukkasilla ja hiilidioksidilla.

Vaippavuorien juurella itkemme sosiaalitädeiltä lisää hyvinvointia seuraavana päivänä istumme lakossa kun työnantajamme rikastuu liikaa voitoillaan eikä jaa sitä meille jotka teemme kaikki "oikeat työt".

Väestöräjähdyksen seurauksena tarvitsemme lisää ruokaa, energiaa, vettä ja ölppää. Kaikesta edellämainitusta tulee sitä nopeammin pula ja loppu mitä vauhdikkaammin väestö lisääntyy maailmassa.

Länsimaat olivat menossa hyvään suuntaan väestökehityksessä kunnes kukkahattutädit keksivät pakolaistet ja muut maahanmuuttajat, näiden vauhdikas sikiäminen on laittanut väestömäärät kasvuun myös länsimaissa, kiihtyvään sellaiseen.

Kiinailmiöt ja intia syndroomaa 2025 pohjolan synnytysosastoilla, byääääääääh